Official Int. Sacred ForumOfficial Int. Sacred ForumOfficial Int. Sacred ForumOfficial Int. Sacred Forum
Official Int. Sacred Forum > English Community > Sacred 2: Fallen Angel > S2 Technical Questions > General Technical  
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03.04.2010, 23:08   (permalink) #1
phonic
Registered User
Trainee
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 12
No text in main menu

Hi all.

My m8 got this problem on his game how do you fix this ?

He got sacred gold all patched up.

The game was working fine before he reinstalled xp.



Thanks for any help.

Think found problem the disk not installing all the files as i got some he has not in

C:\Program Files\Deep Silver\Sacred 2 - Gold\locale\en_UK

Maybe other missing not sure.

Last edited by phonic : 04.04.2010 at 00:17.
phonic is offline   Reply With Quote
Old 04.04.2010, 00:43   (permalink) #2
phonic
Registered User
Trainee
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 12
current instance does not support this feature

Ok i fixed the no text problem.

But now can't get on to open net he getting error

current instance does not support this feature [5]

I did a seach and google but nothing about this anywhere ?

Thanks.
phonic is offline   Reply With Quote
Old 04.04.2010, 02:59   (permalink) #3
kovu2296
Registered User
Wanderer
 
kovu2296's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: In you filthy mind
Posts: 109
Send a message via MSN to kovu2296 Send a message via Skype™ to kovu2296
hmm try uninstalling and reinstalling again then re patching it to the most updated
__________________
I am the legendary dragon mage of Sacred 2 - Ice and Blood
kovu2296 is offline   Reply With Quote
Old 04.04.2010, 06:46   (permalink) #4
phonic
Registered User
Trainee
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 12
Thanks.

He did that lots of times before did not work.

But i found out what was up with the error
current instance does not support this feature [5]
He did not a options file in the script folder so he copy one from disk 2 and now all works so far so good.

Cheers.
phonic is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Main Menu Can't Click gediv General Technical 3 12.06.2009 15:56
Main menu in black nickkiller General Technical 9 17.03.2009 16:51
Keys are not working in Main Menu mrgrimm General Technical 2 12.02.2009 00:51
Game kicking back to main menu. Xardass General Technical 18 10.01.2009 02:04
Sacred Gold Steam, Main Menu Blank >< InuYasha2k8 S1 General Problems 0 06.10.2008 04:14


All times are GMT +2. The time now is 15:23.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.